• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Hoe word ik sportinstructeur?

donderdag 30 maart 2017, 11:21 - Gast Redacteur

Een hoop mensen zijn tegenwoordig bezig met het bereiken van doelstellingen. Deze doelstellingen kunnen een streefgewicht zijn maar ook het drukken van een bepaald aantal kilo’s op de mat kan ook deze doelstelling zijn. Echter is dit in veel gevallen niet gemakkelijk om alleen te behalen en daarom nemen zij veelal een personal trainer in de hand. Maar hoe kan jij nou een betrouwbare personal trainer worden?

Gebruik de juiste supplementen

Veel sporters vinden het tegenwoordig belangrijk om naast de dagelijkse voeding ook nog een extra hoeveelheid van een bepaalde voedingsstof, of zelfs meerdere voedingsstoffen, binnen te krijgen. Dit kan bijdragen aan het optimaal herstellen van het lichaam, maar er moet wel voor worden gezorgd dat er op een verstandige manier mee wordt omgesprongen. Zo zijn MuscleConcepts’ eiwitshakes aan te raden. Deze zijn op natuurlijke basis samengesteld en hierbij kan je er zeker van zijn dat er toegevoegde stoffen zitten die je niet wenst binnen te krijgen. Hiermee onderscheidt je jezelf ten opzichte van de vele andere sportinstructeurs.

Social media tegenwoordig erg belangrijk

Naast het gebruik van supplementen is het gebruik van sociale media ook erg belangrijk. Iedereen die te maken heeft met sporten is over het algemeen ook bezig met Instagram, Facebook en Twitter. Daarom is het verstandig om actief te zijn op social media en ook de resultaten van klanten met anderen te delen. Op deze manier weten potentiële klanten wat zij van jou als personal trainer kunnen verwachten en welke resultaten je eerder heb geboekt.

Op een bepaalde groep richten

Veel personal trainers richten zich eigenlijk op iedereen die op hun pad komt, maar het is juist verstandig om je op één bepaalde groep te richten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan oudere vrouwen of juiste jongeren die zichzelf richting een bodybuilder willen werken. Dit is echter ook afhankelijk van je eigen kunnen en willen.

Sportinstructeur worden?

Heb jij de ambitie op echt sportinstructeur te worden? Bekijk dan eens de vacatures op www.startersbanen.nl. Je kunt hier vacatures filteren op interessegebied en regio’s, wat het zoeken een stuk makkelijker maakt!