• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Net klaar met je studie?

Heb jij met succes je opleiding afgerond? Ben je klaar voor de volgende stap? Wij helpen je die stap te zeten! Startersbanen.nl is opgericht voor een specifieke doelgroep, namelijk starters die op zoek zijn naar hun eerste vaste baan. Heb jij een MBO-, HBO-, of WO-opleiding afgerond? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ruim 40.000 starters gingen jou al voor. Grote organisaties als Bastion Hotels, Paylogic en Men at Work plaatsten al eerder vacatures op onze site. Hoe mooi zou het zijn om jouw carrière bij een organisatie van dit kaliber te mogen beginnen? Als werkzoekenden zijn alle handelingen die je op deze website verricht helemaal gratis. Wanneer je een profiel hebt aangemaakt heb je zelfs kans dat bedrijven jou benaderen. Ideaal toch? Laat ons je helpen! Meld je nu aan op Startersbanen.nl en vind de juiste baan om jouw carrière mee in leiden!

Startersbanen.nl voor bedrijven

Op zoek naar gediplomeerd personeel? Die hebben wij voor u! Startersbanen.nl is dé site voor jongeren die hun opleiding met succes hebben afgerond en op het punt staan om hun vers opgedane kennis te delen met het bedrijfsleven. Onze database bestaat uit ruim 40.000 starters, die aan het begin staan van een glansrijke carrière.

Bent u als werkgever op zoek naar een afgestudeerde?

Heeft uw bedrijf iemand nodig die op de hoogte is van nieuwste ontwikkelingen in uw bedrijfssector? Iemand die met een frisse blik naar uw organisatie kijkt. Dan is het hoog tijd om u aan te melden voor onze site! Op de eerste vacature die u plaatst krijgt u maar liefst 50% korting. De tarieven vindt u hier. Er staat een ervaren team klaar om u te helpen bij uw zoektocht naar de juiste persoon. Mocht onze site u toch niet bevallen? Geen probleem, u zit nergens aan vast. Dus plaats nu uw eerste vacature en vind de juiste persoon voor uw organisatie!