• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

In het bezit van een Hbo-diploma Bedrijfseconomie?

Als afgestudeerd student bedrijfseconomie ben jij heel breed opgeleid. Zo kan je, eventueel met wat bijscholing, vrijwel alle bedrijfseconomische functies vervullen binnen een onderneming. Jouw grote voordeel is dat je van alles wat weet en daardoor de gevolgen van de beslissingen voor de verschillende afdelingen goed kan overzien. Ben jij nou op zoek naar een uitdagende functie, waarbij jij jezelf kunt ontplooien en jouw opgedane kennis eindelijk in de praktijk kan brengen? Wil jij je wat meer specialiseren op administratief vlak of prefereer jij juist een wat meer adviserende rol, zowel in- als extern? Het kan allemaal. Sla nu je slag!

Op zoek naar een afgestudeerde bedrijfseconoom?

Kan uw bedrijf wel een afgestudeerde Bedrijfseconomiestudent gebruiken? Een starter van Startersbanen kan voor u wellicht de ideale oplossing zijn. Het grote voordeel van Startersbanen.nl is dat u nadat u een starter heeft aangenomen, nergens aan gebonden bent en dan ook geen extra kosten zult maken. Voor een relatief kleine vergoeding kunt u deze proactieve en kritische starters aannemen, waarmee u ze mogelijkheid biedt om zichzelf te ontwikkelen en hopelijk in een later stadium een topfunctie binnen uw onderneming laten bekleden. Het grote voordeel aan afgestudeerde Bedrijfseconomie studenten is dat ze heel breed zijn opgeleid en daardoor erg goed de zakelijke resultaten inzichtelijk kunnen maken en vanuit verschillende invalshoeken kunnen bijsturen. Geïnteresseerd? Neem dan eens een kijkje op Startersbanen.nl en bekijk het interessante aanbod van startende bedrijfseconomen.