• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Starter civiele techniek

Wanneer je een opleiding civiele techniek hebt afgerond kan je je carrière starten met de functie starter civiele techniek. Civiele techniek is alle techniek die te maken heeft met objecten in de grond. Dit maakt civiele techniek een brede specialisatie. Zo kun je civiele techniek onderverdelen in vakgebieden als baggertechniek, geotechniek of hydrologie. Met welk vakgebied je als starter civiele techniek bezig ben, is afhankelijk van het bedrijf waarvoor je gaat werken. Vanzelfsprekend zijn ook je werkzaamheden hiervan afhankelijk.
Als starter civiele techniek ben je vrijwel altijd bezig met projecten. Hiervoor wordt je ingehuurd door een derde partij. Zo zal je bijvoorbeeld een kabelnetwerk moeten realiseren onder de grond of het bouwen van een parkeergarage, om een tekort aan parkeerplaatsen te verhelpen. Je zult hierbij je team aansturen. Je stelt een planning op, doet de werkvoorbereiding, geeft iedereen een taak en geeft ontwikkelingen in het project door aan je leidinggevende.

Taken

– Je begeleidt- en helpt bij projecten die te maken hebben met civiele techniek
– Je maakt een planning, doet de werkvoorbereiding en geeft je collega’s een taak
– Je houdt de ontwikkelingen in de gaten en communiceert dit naar je leidinggevende
– Je houdt je aan de deadlines die je klanten aan je opgeven

Vereisten

– Je hebt een opleiding civiele techniek met succes afgerond
– Je hebt leidinggevende capaciteiten
– Je bent communicatief vaardig
– Je bent stressbestendig
– Je kunt goed plannen

Bent u als werkgever op zoek naar een starter civiele techniek?

Heeft uw organisatie een starter civiele techniek nodig? Wij helpen u zoeken! Ons team heeft jaren ervaring met het vinden van de juiste kandidaten. Meld u aan voor Startersbanen.nl, plaats een vacature en samen vinden we de persoon die u zoekt!

Ben je op zoek naar een baan als starter civiele techniek?

Klaar met je opleiding civiele techniek? Aan het werk dan maar! Maak een account aan op Startersbanen.nl en solliciteer op een vacature als starter civiele techniek!