• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

Accountant

Als drager van de wettelijk beschermde titel genaamd: “accountant” ben je een belangrijke spil bij het nemen van financiële beslissingen. Zo adviseer je op basis van de financiële cijfers of het een verstandige keuze is om bepaalde strategische stappen te zetten. Buiten het feit dat er zelf jaarrekeningen opgesteld moeten worden, controleer je ook jaarrekeningen. Op die manier geef je zekerheid aan de publieksgroepen zoals de aandeelhouders, leveranciers, banken enzovoort wat betreft de juistheid van de cijfers. Als accountant kan je op verschillende manieren werkzaam zijn, zo kan je bijvoorbeeld alleen intern voor een werkgever werkzaam zijn in de functie van financieel adviseur, maar je kan ook je eigen kantoor starten en de financiële administratie verzorgen voor verscheidene ondernemingen.

Taken

– Het opstellen van jaarrekeningen
– Het controleren van jaarrekeningen
– Het adviseren van de directie
– Het ondersteunen van administratieve werkzaamheden op administratief gebied

Vereisten

– HBO of WO Accountancy
– Integriteit staat bij jou voorop
– Je hebt affiniteit met cijfers
– Je kan mensen goed adviseren
– Je beschikt over goede analytische vaardigheden
– Je bent een onafhankelijke partij

Bent u als werkgever op zoek naar een accountant?

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een accountant. De kandidaten van Startersbanen.nl zijn goedgekeurd op basis van vooraf opgestelde criteria. Op de website is het mogelijk om doelgericht te zoeken in een database van starters met een uitgebreid profiel. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als accountant?

Als je dit hebt gelezen, je diploma hebt behaald en eventueel al over de nodige werkervaring beschikt, sla dan nu je slag en solliciteer snel op een van de vacatures op startersbanen.nl.