• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Accountmanager buitendienst

Als accountmanager buitendienst ben jij het visitekaartje van het bedrijf.
Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en hopelijk groei van je huidige klanten. Daarnaast zal je bezoeken brengen aan potentiële klanten en op die manier je klantenbestand proberen uit te breiden. Je zal deze potentiële klanten dan ook op de hoogte brengen van je producten/diensten, je zal ze adviseren en uiteindelijk proberen te verkopen.

Wat betreft het verkoopproces zal je de beste oplossing bieden op basis van de wensen en behoeften van de klant. Je zal zelfstandig de offertes opstellen en de onderhandelingsgesprekken voeren. Het is dan ook belangrijk dat je een commerciële instelling hebt en goed met cijfers bent.

De werkzaamheden van de accountmanager buitendienst verschillen van de werkzaamheden van de accountmanager.

Taken

– Het onderhouden en vergroten van huidige klanten
– Het bezoeken van potentiële klanten
– Het opstellen van offertes
– Het voeren van onderhandelings-/verkoopgesprekken
– Het behalen van je verkooptargets

Vereisten

– Je hebt een minimaal een Mbo-diploma in commerciële richting
– Je hebt een commerciële instelling
– Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
– Je bent in het bezit van een rijbewijs
– Je bent representatief
– Je bent zelfstandig
– Je bent sociaal
– Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

Bent u als werkgever op zoek naar een accountmanager buitendienst?

Het team van Startersbanen.nl is is zich als geen ander bewust van het belang van een goede accountmanager buitendienst. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid om toegang tot onze uitgebreide database te krijgen, waardoor u een weloverwogen keuze kunt nemen. Interesse in een accountmanager buitendienst er van startersbanen? Neem dan nu contact op met ons salesteam en kijk wat we voor u kunnen betekenen.

Ben je op zoek naar een baan als accountmanager buitendienst?

In het bezit van minimaal een MBO-niveau in de commerciële richting? Ben jij gewend met targets te werken en beschik jij over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Dan is een baan als accountmanager buitendienst absoluut wat voor jou! Maak nu een gratis account aan op Startersbanen.nl en solliciteer op een van de vacatures voor accountmanager buitendienst bij jou in de buurt.