• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

Administratief medewerker

Als administratief medewerker ben je werkzaam op de afdeling administratie van een bedrijf. Op deze afdeling worden alle belangrijke gegevens bewaard en beheerd. Denk hierbij aan allerlei documenten, zoals facturen etc. Een administratief medewerker zorgt ervoor dat alles netjes en geordend is, zodat je alles snel en gemakkelijk terug kan vinden. Daarnaast werkt de administratief medewerker de sub administraties bij en de inkomende en uitgaande post. De sub administraties zijn de dagboeken, dus je houd bij wat er gebeurd met onder andere de kas en de voorraad van het bedrijf. Ook is de urenadministratie een taak voor de administratieve medewerker. Het is per bedrijf verschillend hoeveel tijd en moeite het kost. Zo heeft een kleiner bedrijf meer werk aan de facturen en een groter bedrijf heeft meer werk aan de urenadministratie.

Het beroep administratief medewerker heeft veel overeenkomsten met de functie financieel administratief medewerker. Hierbij gaat het echter meer om de financiële administratie. Ook de taken van een data entry medewerker kent veel overeenkomsten met die van een administratief medewerker.

Vereisten

• Je hebt een afgeronde MBO / HBO opleiding en beschikt over MBO / HBO werk –en denkniveau
• Je hebt affiniteit met Excel en maakt systemen snel eigen
• Je bent zowel schriftelijk als mondeling communicatief vaardig
• Je bent een teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig werken en je voelt je verantwoordelijk voor het resultaat
• Je bent analytisch sterk en werkt nauwkeurig

Taken administratief medewerker

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:
• Het zelfstandig voeren van een basisadministratie gericht op sociale zekerheid en sociale voorzieningen
• Het signaleren van efficiency slagen en ondersteunen bij het optimaliseren van processen
• Het borgen van juistheid, tijdigheid en volledigheid van gegevens in systemen
• Uitvoeren van de werkzaamheden binnen de daarvoor gestelde tijd
• Operationeel aanspreekpunt voor klanten

Bent u als werkgever op zoek naar een administratief medewerker?

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een administratief medewerker. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als administratief medewerker?

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een baan als administratief medewerker iets voor jouw is. Bekijk de vacatures voor administratief medewerker dan nu op Startersbanen.nl.