• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Ben jij onlangs afgestudeerd en heb je het gevoel dat je klaar bent voor de volgende stap?

Dan is een startersfunctie of een traineeship via Startersbanen.nl waarschijnlijk hetgene waar je naar op zoek bent.
Met name bij een traineeship krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk- als professioneel vlak in een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden. Het is dan ook een vereiste dat je leergierig bent en dat de eventuele nieuwe functie een voordeel oplevert voor zowel jou als het bedrijf. Je moet je namelijk realiseren dat bedrijven je een mogelijkheid bieden om je talenten te ontdekken, maar dat ze hier op ten duur wel van profijt van willen hebben.

Bent u als bedrijf op zoek naar een starter?

Is er binnen jullie onderneming ruimte voor een startersfunctie? Overweeg dan eens om te kijken wat dit voor het bedrijf zou kunnen opleveren.
Het is namelijk een mogelijkheid om groot talent binnen te halen voor een relatief kleine vergoeding. Deze talenten kunnen zich vervolgens binnen uw onderneming ontwikkelen tot zeer waardevolle werknemers en wellicht zelfs managers. Het aanbieden van een startersfunctie moet dan ook gezien worden als een investering in de toekomst en omdat steeds meer bedrijven dit inzien, zal je de starter dan ook op een steeds creatievere manier weten te boeien. Geïnteresseerd? Maak dan nu een account aan op Startersbanen.nl en bekijk welke starters eventueel bij jullie onderneming aan de slag kunnen gaan.