• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Analist

Als analist analyseer jij aan de hand van onderzoeken de processen binnen een onderneming. Analisten zijn in vrijwel elke branche werkzaam en verder is er ook nog onderscheid te maken tussen bijvoorbeeld een business analist, een financieel analist en een informatie analist. Afhankelijk van het opleidingsniveau van de analist zal de complexiteit van de analyses toenemen. Je vertaalt als expert in jouw vakgebied de vraagstukken van de opdrachtgever in relevante informatie of oplossingen Daarnaast blijf je altijd op de hoogte van de actuele marktontwikkelingen om zo het beste resultaat te kunnen realiseren voor een opdrachtgever.

Taken

– De publieksgroepen van de onderneming relevante informatie en/of oplossingen bieden
– Altijd op de hoogte blijven van de laatste marktontwikkelingen
– In kaart brengen van de huidige situatie en deze vergelijken met de gewenste situatie
– De haalbaarheid van projecten beoordelen
– Het rapporten van bevindingen

Vereisten

– Communicatief vaardig in woord en geschrift
– Oplossingsgericht kunnen werken
– Dienstverlenend
– Goed analytisch vermogen
– Ervaring in het vak
– Affiniteit met de branche

Bent u als werkgever op zoek naar een analist?

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een analist. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als analist?

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een baan als analist iets voor jou is. Bekijk de vacatures voor tester dan nu op Startersbanen.nl.