• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Applicatie ontwikkelaar

Vandaag de dag maken veel bedrijven gebruik van applicaties. Dit zijn softwareprogramma’s waar je een bepaalde handeling mee kan verrichten. Bijvoorbeeld e-mailen, bestanden opslaan, een digitale agenda aanmaken, een digitale reisplanner enzovoort. Uiteraard ontstaan deze applicaties niet vanzelf. Als applicatie ontwikkelaar ben jij degene die deze applicaties maakt voor jouw werkgever of voor klanten. Je zult bepaalde eisen krijgen waar de applicatie aan moet voldoen. Je overlegt hierover met degene die de applicatie gaat gebruiken. Vervolgens maak je een ontwerp, werkt deze uit en test of de applicatie werkt. Dan maak je een handleiding en legt de klant of je collega’s uit hoe de applicatie precies werkt. In sommige gevallen werk je met een team aan de applicatie. Als de applicatie af is wordt deze beheert door de applicatiebeheerder.

Taken

– Je ontwerpt, ontwikkelt en test applicaties
– Je schrijft een code en dekt deze af
– Je maakt een handleiding voor de applicatie
– Je legt de klant uit hoe de applicatie werkt
– Je zorgt ervoor dat de applicatie aan de wensen van de klant voldoet

Vereisten

– Je hebt een relevante HBO-opleiding afgerond, bijvoorbeeld applicatie ontwikkelaar of een ICT-opleiding
– Je kunt met specifieke computerprogramma’s werken en programmeertaal lezen
– Je bent creatief
– Je kunt goed luisteren
– Je bent sociaal vaardig
– Je kunt goed uitleggen
– Je bent klantvriendelijk
– Je hebt een sterk analytisch vermogen
– Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken
– Je kunt werken onder druk wanneer er een deadline genoemd wordt

Bent u als werkgever op zoek naar een applicatie ontwikkelaar?

Heeft u iemand nodig die de perfecte applicatie voor u ontwikkelt? Dan ben jij op zoek naar een applicatie ontwikkelaar! Plaats nu een vacature op Startersbanen.nl.

Ben je op zoek naar een baan als applicatie ontwikkelaar?

Ben jij goed met computers? En ben jij in staat om creatieve applicaties te ontwikkelen? Solliciteer op een vacature als applicatie ontwikkelaar! Maak een gratis account aan op Startersbanen.nl en ga op zoek naar de juiste baan voor jou.