• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

Applicatiebeheerder

Als applicatiebeheerder analyseer je de bedrijfsprocessen van een bedrijf en onderzoek je bijbehorende informatiebehoefte. Je beheerst en beheert deze processen en zorgt voor een optimale inrichting van de automatiseringspakketten.

Vereisten van een applicatiebeheerder

Als applicatiebeheerder ben je een initiatiefrijke en een doelgerichte collega. Je bent leergierig en zorgvuldig en houd je vakkennis up-to-date. Door goed samen te werken met de diverse gebruikers ben je in staat te adviseren over (nieuwe) mogelijkheden en de impact daarvan op de bedrijfsprocessen. Je weet deze voorstellen ook te implementeren. Je hebt kennis van Management Informatie Tools en van Excel.

Taken van een applicatiebeheerder

De taken van een applicatiebeheerder:
• Je ondersteunt en adviseert het bedrijf over procesinrichting, procesverbetering en applicaties en bent verantwoordelijk voor de implementatie van jouw procesvoorstellen;
• Je bent verantwoordelijk voor het algemene beheer, maakt nieuwe users en grootboekrekeningen aan, verzorgt periodieke en ad hoc rapportages;
• Je schrijft en beheert gebruikersinformatie. Je informeert de medewerkers over de mogelijkheden van het bedrijf zijn applicatie.

Bent u als werkgever op zoek naar een applicatiebeheerder

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een applicatiebeheerder. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan applicatiebeheerder

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een baan als applicatiebeheerder iets voor jou is. Bekijk de vacatures voor applicatiebeheerder dan nu op Startersbanen.nl.