• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Assistent projectleider

Ben jij technisch en goed in plannen en organiseren? Dan is de functie assistent projectleider iets voor jou. De assistent projectleider is de rechterhand van de projectleider en helpt hem bij het leiden van het project. Deze projecten draaien weliswaar altijd om techniek, dus je hebt je diploma behaald bij een technische opleiding. Wat de projecten specifiek inhouden is afhankelijk van het bedrijf waar je voor werkt. Door voor een bewust bedrijf te kiezen, kies je in principe al voor een specialisatie. De projectleider zal je hier ongetwijfeld veel over leren. Als assistent projectleider zal bezig zijn met onder andere werkvoorbereiding, het aansturen van een team en het communiceren met klanten. Daarnaast ben je aanwezig bij vergaderingen met de projectleider, zodat je hem en de rest van het management kan inlichten over de ontwikkelingen van het project.

Taken

– Je start de dag met de werkvoorbereiding
– Je stuurt het projectteam aan en controleert de werkzaamheden van je collega’s
– Je vergadert met de projectleider en het management
– Je communiceert met klanten en houdt ze op de hoogte van de ontwikkelingen
– Je houdt de financiën in de gaten

Vereisten

– Je hebt een opleiding met een technische achtergrond afgerond
– Je hebt leidinggevende capaciteiten
– Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
– Je hebt vergadervaardigheden
– Je hebt financieel inzicht
– Je bent sociaal vaardig

Bent u als werkgever op zoek naar een assistent projectleider?

Bent u met een groot project bezig waarbij één projectleider niet genoeg is? Neem een assistent projectleider aan! Startersbanen.nl heeft een grote database met veel jong talent. Druk op onderstaande knop om u aan te melden voor onze site. Plaats uw vacature op onze site en ga op zoek naar een geschikte assistent projectleider!

Ben je op zoek naar een baan als assistent projectleider?

Klaar met je opleiding en op zoek naar een leerzaam dienstverband? Meld je aan op onze website en solliciteer op een vacature als assistent projectleider!