• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Belastingadviseur

Het Nederlandse belastingsysteem is erg complex. Mensen maken veel fouten waardoor ze geld mislopen of juist te weinig betalen, waardoor ze later onverwachts moeten bijbetalen. Dit is een erg onaangename verrassing en bovendien onnodig. Daarom is het prettig dat er belastingadviseurs zijn die dit kunnen voorkomen. Belastingadviseurs, ook wel fiscalisten genoemd, kennen het belastingsysteem als geen ander. Zij adviseren hun klanten bij op het gebied van belasting, doen de bijbehorende administratie en doen hun belastingaangifte. Daarnaast dienen ze als schakel tussen de klant en de belastingdienst. Kortom, belastingadviseurs zorgen ervoor dat men zich niet langer zorgen hoeft te maken over de belasting.

Taken

– Je adviseert klanten op het gebied van belasting
– Je doet de belastingaangifte voor je klanten
– Je zorgt ervoor dat de belastingadministratie klopt
– Je dient als schakel tussen je klanten en de belastingdienst
– Je onderhoudt een goede relatie met je klanten
– Je probeert nieuwe klanten te werven

Vereisten

– Je hebt een fiscale opleiding afgerond
– Je weet alles van het Nederlandse belastingstelsel
– Je bent een goede adviseur
– Je ben klantvriendelijk
– Je pleegt absoluut geen belastingfraude
– Je bent administratief vaardig
– Je bent sociaal vaardig

Bent u als werkgever op zoek naar een belastingadviseur?

Weet u zich geen raad meer met de belasting? Of heeft u er simpelweg geen tijd voor? Bespaar uzelf de moeite en laat het voortaan doen door een belastingadviseur! In ons bestand van ruim 40.000 jonge mensen vindt u vast wel iemand die u kan helpen. Maak een account aan op Startersbanen.nl en ontvang maar liefst 50% korting op uw eerste vacature!

Ben je op zoek naar een baan als administratief medewerker?

Je hebt je opleiding afgerond en bent op zoek naar een baan. Je doet al jaren de belastingaangifte van je ouders, je oma, je vrienden en kent het belastingsysteem als je broekzak. Jij bent een geboren belastingadviseur! Maak nu gratis account aan op Startesbanen.nl en solliciteer op een vacature als belastingadviseur.