• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Call agent

Commercieel inzicht, klantvriendelijkheid en een vlotte babbel. Dat zijn de vaardigheden die een vaardige call agent kenmerken. Je bent voornamelijk bezig met het bellen van (potentiële) klanten. In de meeste gevallen doe je dit met een commercieel doel. Voorbeelden hiervan zijn leden werven en abonnementen of producten verkopen. Het doel hoeft echter niet altijd commercieel te zijn. Mogelijk zal je huidige klanten bellen om onderzoek te doen naar de klanttevredenheid, bijvoorbeeld door middel van een enquête. Het kan zijn dat de klanten die je belt bedrijven zijn. In dit geval ben je een B2B(business to business) call agent.

Veel bedrijven huren callcenters in om de taken van call agents te vervullen. Als je bij een call center werkt is de kans dan ook groot dat je voor verschillende organisaties gaat bellen. Vaak zijn dit grote organisaties die veel call agents nodig hebben. Minder grote bedrijven hebben vaak zelf enkele call agents in dienst. Wanneer je bij zo’n bedrijf werkzaam bent zal dit ook het enige bedrijf zijn waarvoor je belt.

Als call agent is het belangrijk dat je belangrijk dat je klantvriendelijk bent, overtuigingskracht hebt, stevig in je schoenen staat en vloeiend Nederlands praat.

Taken

– Je belt potentiële klanten met het doel om ze een lidmaatschap te laten afsluiten of een product te verkopen
– Je neemt telefonisch enquêtes af bij klanten om de klanttevredenheid te testen

Vereisten

– Je hebt commercieel inzicht
– Je bent klantvriendelijk
– Je hebt overtuigingskracht
– Je staat stevig in je schoenen
– Je spreekt duidelijk en vloeiend Nederlands
– Je hebt een prettige telefoonstem

Bent u als werkgever op zoek naar call agent?

Heeft uw organisatie of callcenter een call agent nodig? Maak een account aan op Startersbanen.nl, plaats een vacature en vind een talentvolle call agent!

Ben je op zoek naar een baan als call agent?

Is de functie call agent iets voor jou? Bekijk de vacatures op onze website en solliciteer direct!