• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Campagne manager

Als campagne manager ben jij degene die verantwoordelijk is voor de campagnes van de organisatie waar je voor werkt. Het succes van de campagne staat en valt met jouw werkzaamheden. Allereerst maak je een plan voor de campagne. Dit kan je alleen doen of samen met het team waarmee je werkt. Je stelt een realistische planning op en rekent het vereiste budget uit. Bij alles wat je doet houd je rekening met de behoeften en eisen van je werkgever. Gedurende de gehele campagne houd je de voortgang en ontwikkelingen goed in de gaten. Je houdt je werkgever hiervan op de hoogte.
Omdat je vaak in teamverband werkt is het belangrijk dat je sociaal vaardig bent en sterke leidinggevende capaciteiten hebt. Je zorgt ervoor dat iedereen zijn taak kent en goed uitvoert. Houd er rekening mee dat er altijd iets kan gebeuren, waardoor de planning in de soep loopt. Wanneer dit gebeurt raak jij niet in paniek en zorg je voor een oplossing.

Taken

– Je stelt een campagneplan op. Je houdt daarbij rekening met onder andere tijd en budget, randvoorwaarden en de behoeft van je werkgever
– Je geeft leiding aan je team en zorgt dat ze hun taken goed uitvoeren
– Je houdt de voortgang van het project in de gaten en houdt je werkgever hiervan op de hoogte

Vereisten

– Je hebt ervaring met het opstellen van projectplannen
– Je bent sociaal en communicatief vaardig
– Je hebt leidinggevenden capaciteiten
– Je bent stressbestendig
– Je denkt oplossingsgericht
– Je kunt goed en realistisch plannen

Bent u als werkgever op zoek naar een campagne manager?

Zoekt u iemand om uw campagnes vlekkeloos te laten verlopen? Wellicht kan Startersbanen.nl u van dienst zijn. Plaats een vacature op onze site en wij zullen u helpen met zoeken naar de juiste persoon voor uw organisatie!

Ben je op zoek naar een baan als campagne manager?

Is de functie campagne manager iets voor jou? Dan is het tijd om te gaan solliciteren! Kijk op Startersbanen.nl of er een vacature beschikbaar is voor deze functie.