• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Cateringmedewerker

Cateringbedrijven zijn bedrijven die eten en drinken voor bepaalde organisaties of groepen verzorgen. Dit kan bijvoorbeeld voor de kantine van een school zijn, maar het kan ook zijn dat een cateringbedrijf zich laat inhuren door verschillende organisaties. Als cateringmedewerker ben je in ieder geval hard aan het werk en gezellig onder de mensen! Als cateringmedewerker help jij mee met het klaarmaken van het eten en breng jij dit naar de klanten. Je hebt dus een representatieve functie. Ook zorg je ervoor dat de keuken netjes blijft en sta je eventueel achter de kassa. Ondanks dat je als cateringbedrijf vaak als team werkt, moet je zelfstandig met je werkzaamheden bezig kunnen zijn.

Taken

– Je verzorgt eten en drinken voor een groep mensen
– Je neemt bestellingen op
– Je bezorgt eten en drinken bij de klanten
– Je zorgt ervoor dat de keuken schoon blijft
– Je doet de afwas wanneer dit nodig is
– Je staat achter de kassa

Vereisten

– Je heb enige ervaring met koken
– Je waarborgt hygiëne
– Je bent klantvriendelijk
– Je bent sociaal vaardig
– Je bent stressbestendig
– Je kunt omgaan met ‘lastige’ klanten en blijft geduldig
– Je hebt geen probleem met onregelmatige werktijden
– Je kunt goed in teamverband werken
– Je hebt een MBO-studie of hoger afgerond
– In het bezit zijn van een rijbewijs is een pré

Bent u als werkgever op zoek naar een cateringmedewerker?

De catering is een drukke en stressvolle business en daardoor niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig heeft Startersbanen.nl genoeg jonge enthousiastelingen die deze functie kunnen vervullen! Wij kunnen u adviseren bij het vinden van de juiste persoon. Maak nu een account aan op Startersbanen.nl!

Ben je op zoek naar een baan als cateringmedewerker?

Hou jij van koken? Ben je klantvriendelijk en stressbestendig? Dan is de functie cateringmedewerker iets voor jou! Op Startersbanen.nl staan regelmatig vacatures voor cateringmedewerkers. Maak nu een account aan en solliciteer gratis op de vacatures op onze site!