• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

Commercieel medewerker

Een commercieel medewerker is verantwoordelijk voor zowel de verkoop binnendienst als de verkoop buitendienst. Ook biedt hij commerciële ondersteuning aan de verkoopmedewerker. Je bent een belangrijk tussenpunt voor de klanten en verkoopmedewerkers.
Wil je deze functie combineren met techniek? Bekijk de vacature commercieel medewerker.

Vereisten commercieel medewerker

Als commercieel medewerker ben je zeer commercieel ingesteld en communicatief vaardig. Dit is belangrijk omdat het de bedoeling is dat je commerciële ondersteuning geeft aan de verkoopmedewerkers. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kan onderhandelen. Dit is nodig omdat jij ook veel contact hebt met klanten en zo dus meer klanten binnen kunt halen en deze ook behouden. Ook ben je als commercieel medewerker goed in het oplossen van problemen.

Taken commercieel medewerker

De commercieel medewerker heeft veel verschillende taken. Zo ben je verantwoordelijk voor zowel de verkoop binnendienst als voor de verkoop buitendienst. Daarnaast bied je ook commerciële ondersteuning aan de verkoopmedewerkers. Ook heb je als commercieel medewerker een zeer belangrijke rol als tussenpunt voor klanten en de verkoopmedewerkers van het bedrijf. Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor alle relaties die jouw bedrijf heeft, maar ook voor interne afdelingen. Je zorgt er ook voor dat offertes op de goede manier worden afgehandeld. Je bent ook bezig met acquisitie, dit doe je vooral telefonisch. Daarnaast zal je als commercieel medewerker ook nog bezig zijn met bevestigen en vastleggen van afspraken en zal je ook binnenkomende telefoontjes moeten afhandelen. Verder ben je als commercieel medewerker ook nog bezig met orderverwerking en het opzetten en uitvoeren van mailingen.

Bent u als werkgever op zoek naar een commercieel medewerker ?

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een commercieel medewerker. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als commercieel medewerker

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een baan als commercieel medewerker iets voor jou is. Bekijk de vacatures voor commercieel medewerker dan nu op Startersbanen.nl.