• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Ben jij een commerciële starter?

Heb jij een commerciële drive? Zet de eerste stap van een glansrijke carrière als commerciële starter door te solliciteren op een van onze startersfuncties! Als commerciële starter heb jij vanzelfsprekend een mbo-, hbo of wo-opleiding afgerond die alles te maken heeft met commercie. We hebben het dan over studies als commerciële economie, business studies, small business en retail management enzovoort.

Commerciële starter is geen beroep, maar een algemene benaming voor startersbanen die te maken hebben met commercie. Een voorbeeld hiervan is de functie commercieel medewerker. Het komt vaak voor dat commerciële banen gecombineerd worden met werkzaamheden die te maken hebben met een andere branche. Een voorbeeld daarvan is de combinatie tussen commercie en techniek, waardoor de functie technisch commercieel medewerker ontstaat.

Startersbanen.nl voor bedrijven

Startersbanen.nl is gespecialiseerd in het koppelen van bedrijven aan starters en young profesionals. Ons bestand bestaat uit ruim 40.000 personen die net afgestudeerd zijn of pas enkele jaren werkervaring hebben. Hier zit uiteraard ook een groot aantal mensen tussen met een commerciële achtergrond. Echter kunt u ook voor vacatures die betrekking hebben tot andere branches terecht bij Startersbanen.nl! Voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wat ons onderscheidt van andere vacaturebanken is dat wij altijd nauw betrokken zijn bij onze klanten. Ons team staat dan ook van maandag t/m vrijdag van 9 tot 5 voor u klaar!

Bent u als werkgever op zoek naar een commerciële starter?

Heeft u een startersvacature openstaan? Bent u op zoek naar commercieel talent? Wij kunnen u ongetwijfeld van dienst zijn. Alle startersvacatures zijn welkom op Startersbanen.nl!

Wanneer u een account aanmaakt op onze website kunt u een vacature plaatsen op onze website. Daarnaast kunt u ook zoeken in de ruim 40.000 starters en young professionals in onze database. Benieuwd naar de werking van website en onze tarieven? Bekijk dan onze brochure. Op uw eerste vacature maar liefst een korting van 50 procent.