• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

Communicatiemedewerker

Als communicatiemedewerker ben je bezig met het uitvoeren van het communicatiebeleid, dit doe je zowel intern als extern. Je weet precies hoe je een doelgroep kan bereiken en hoe je een bedrijf bekender kan maken bij een doelgroep.

Vereisten communicatiemedewerker

Als communicatiemedewerker ben je zelfstandig maar kan je ook goed werken in teamverband. Je bent creatief en weet hoe je een doelgroep kunt bereiken. Je beschikt over een vlotte pen en bent creatief in het schrijven van teksten. Daarnaast ben je goed in het behouden van het overzicht en heb je geen problemen met deadlines.

Taken communicatiemedewerker

Als communicatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor alle communicatie binnen het bedrijf, zowel intern als extern. Je bent onder andere bezig met het organiseren van acties en evenementen en de realisatie van folders. Daarnaast ben je ook bezig met het verzorgen van de content op de website. En houd je je bezig met het onderhouden van relaties als reclamebureaus. Je geeft regelmatig creatieve input op het communicatieplan.

Bent u als werkgever op zoek naar een communicatiemedewerker?

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een communicatiemedewerker. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als communicatiemedewerker?

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een baan als communicatiemedewerker iets voor jou is. Bekijk de vacatures voor communicatiemedewerker dan nu op Startersbanen.nl.