• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Consultant detachering

Als consultant detachering is er jou alles aan gelegen om je opdrachtgevers te voorzien van de geschikte kandidaten, waarbij je de 1e gesprekspartner zult zijn voor beide partijen. Het is mogelijk om je in een bepaald vakgebied te specialiseren, maar het kan ook zo zijn dat je de gehele markt zal bedienen. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgevers ben je verantwoordelijk voor het zoeken van de juiste kandidaten tot en met de begeleiding van de contractuele fase. Als consultant detachering ben je constant bezig met het vinden van nieuwe partners en probeer je op de hoogte te blijven van de actuele wervingsmethoden. Zo zal je de resultaten van bepaalde kanalen monitoren en de input hiervan vervolgens gebruiken om het wervingsproces te optimaliseren. Het binnen halen van klanten is namelijk stap 1, maar het behouden van de klanten zal veel investeringen vergen op verscheidene gebieden.

Taken

– Het binnenhalen van nieuwe opdrachten
– Het onderhouden en uitbouwen van de huidige relaties
– Het werven van kandidaten
– Het voeren van gesprekken met de kandidaten
– Het plaatsen van de vacatureteksten
– Het bemiddelen tussen beide partijen

Vereisten

– Je bent in het bezit van een relevante Hbo-diploma
– Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
– Je bent representatief
– Je bent sociaal
– Je bent ondernemend
– Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
– Je vindt het niet erg om zelfstandig aan de slag te gaan
– Je hebt een commerciële instelling
– Je hebt affiniteit met een bepaalde sector ( in het geval van specialisatie)

Kan u als werkgever wel een assistent consultant detachering gebruiken?

Heeft uw bedrijf wat extra ondersteuning nodig op het gebied van detachering? Dan is Startersbanen.nl misschien wel de oplossing voor u. U kunt hier namelijk geheel kosteloos een vacature plaatsen en u heeft de mogelijkheid om in de database te zoeken op factoren als opleidingsniveau, werkervaring enzovoort.

Ben je op zoek naar een baan als consultant detachering?

Ben jij communicatief vaardig, commercieel ingesteld en kan jij goed met verschillende soorten mensen omgaan? Dan past een baan als consultant detachering absoluut bij jou. Maak nu een account aan op Startersbanen.nl en bekijk de mogelijkheden.