• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Controller

Heb jij financieel inzicht? Misschien is de functie controller dan wel iets voor jou. De controller van een bedrijf controleert de financiële inkomsten en uitgaven. Hij adviseert het management, stelt rapportages op en is verantwoordelijk voor de financiële administratie. Het is mogelijk dat je een leidinggevende functie hebt en het is ook mogelijk dat er nog een finance controller boven je werkt. Dit is afhankelijk van de grootte en de core business van de organisatie waar je werkt. Je moet dus zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken. Wanneer je mensen onder je hebt werken moet je over leidinggevende capaciteiten beschikken. Daarnaast moet je goed kunnen plannen en organiseren, zodat de werkzaamheden op de financiële afdeling vlekkeloos verlopen. Het is belangrijk dat er geen fouten worden gemaakt, waardoor facturen niet betaald worden of het vermogen onverwachts tegenvalt.

Taken

– Je controleert de inkomsten en uitgaven van de organisatie
– Je licht het management in en adviseert ze over de financiën
– Je geeft eventueel leiding aan de financiële afdeling
– Je stelt rapportages op
– Je signaleert trends

Vereisten

– Je hebt een financiële studie afgerond
– Je bent een goede adviseur
– Je beschikt over leidinggevende capaciteiten
– Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
– Je hebt ervaring met Microsoft Excel
– Je kunt goed plannen en organiseren

Bent u als werkgever op zoek naar een controller?

De financiën op orde houden is iets dat u als werkgever niet mag onderschatten. Hebben u en uw finance controller er simpelweg geen tijd meer voor? Huur een controller in! Maak een account aan op Startersbanen.nl en plaats uw vacature. Ons accountmanager staat voor u klaar!

Ben je op zoek naar een baan als applicatie controller?

Ben jij goed met cijfers en getallen en op zoek naar een baan? Startersbanen.nl is de oplossing! Onze website is speciaal opgericht om Starters aan een baan te helpen. Meld je aan voor onze website en solliciteer op een vacature als controller!