• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

Data entry medewerker

Als data entry medewerker ben je veel bezig met verschillende administratieve werkzaamheden. Zo verwerk jij alle inkomende facturen en orders. Het werk als data entry medewerker is een baan met verschillende werkzaamheden die je zelf flexibel kan indelen. De taken komen grotendeels overeen met die van een administratief medewerker

Vereisten data entry medewerker

Als data entry medewerker is het erg belangrijk dat je overweg kunt met Microsoft office, omdat je hier veel mee zal werken. Daarnaast heb je veel discipline en kan je erg nauwkeurig werken. Je hebt veel contact met klanten, het is dan ook zeer belangrijk dat je klantvriendelijk bent en weet hoe je met klanten en problemen om moet gaan. Beschikking over een cijfermatig inzicht is een absolute pre, als data entry medewerker ben je constant bezig met het invoeren en werken met cijfers.

Taken data entry medewerker

Als data entry medewerker ben je veel bezig met administratieve werkzaamheden. Zo voer je alle inkomende facturen en orders in en verwerk je ze ook. Daarnaast heb je veel contact met klanten, en ben jij het aanspreekpunt bij problemen met orders en facturen. Tevens zal je reageren op e-mails en zal je de telefoon opnemen je probeert alle klachten zo goed mogelijk af te handelen. Naast het afhandelen van deze klachten zal je ook contact hebben met klanten voor aftersales.

Bent u als werkgever op zoek naar een data entry medewerker

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een data entry medewerker. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als data entry medewerker

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een baan als data entry medewerker iets voor jou is. Bekijk de vacatures voor data entry medewerker dan nu op Startersbanen.nl.