• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

Directiesecretaresse

Als directiesecretaresse ben je werkzaam in een veelzijdige werkomgeving en lopen jouw werkzaamheden zeer uiteen. Zo beheer je bijvoorbeeld de agenda van de directie, maar maak je ook de presentaties. Als directiesecretaresse is het belangrijk dat je stressbestendig bent, want je moet veel werken met deadlines en toch kunnen werken met grote nauwkeurigheid. Je bent secretaresse van de volledige directie. Wanneer je secretaresse bent voor één persoon dan word je simpelweg betiteld met de titel secretaresse.

Vereisten

Als directiesecretaresse ben je nauwkeurig, neem je initiatieven en ga je zelfstandig te werk. Je kunt goed tegen stress en je zorgt ervoor dat je werkzaamheden af zijn voor bepaalde deadlines. Je weet hoe je moet werken met Microsoft office.

Taken

De taken die een directiesecretaresse heeft lopen erg uiteen. Zo regel je interne en externe afspraken voor de directie en notuleer je bij gesprekken en vergaderingen die de directie heeft. Je beheert de agenda en onderhoud contact binnen de gemaakte afspraken. Tevens maak je als directiesecretaresse presentaties voor de directie. Daarnaast neem je ook te telefoon op voor de directie en stuur je alleen belangrijke gesprekken door naar hen zelf.

Bent u als werkgever op zoek naar een directiesecretaresse?

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een directiesecretaresse. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als directiesecretaresse?

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een baan als directiesecretaresse iets voor jou is. Bekijk de vacatures voor directiesecretaresse dan nu op Startersbanen.nl.