• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

Evenementenbeveiliger

Een evenementenbeveiliger zal vooral ingezet worden op festivals, concerten en andere grote evenementen. De belangrijkste taak van een beveiliger is ervoor zorgen dat een evenement soepel en zonder ongeregeldheden verloopt. Het is ideaal om te combineren met vast werk of school. Je zal veelal in het weekend opgeroepen worden.

Vereisten

– Opleiding beveiliger (MBO niveau 2) of ESO (Event Security Officer)
– Goede communicatieve vaardigheden
– Onbesproken gedrag (screening bij de politie)

Taken

– Orde handhaven op een evenement
– Zorgen dat ruzies niet uit de hand lopen
– Aanspreekpunt voor bezoekers van het evenement
– Uitvoeren toegangscontrole
– Portofoon bediening
– Signaleren van ongeregeldheden

Bent u als werkgever op zoek naar een evenementenbeveiliger?

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een evenementenbeveiliger. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als evenementenbeveiliger?

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een baan als evenementenbeveiliger iets voor jou is. Bekijk de vacatures voor evenementenbeveiliger dan nu op Startersbanen.nl.