• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

Financieel administratief medewerker

Als financieel administratief medewerker werk je op de afdeling financiële administratie van een bedrijf. Je bekijkt, controleert en ordent alle financiële gegevens die je krijgt, bijvoorbeeld facturen.
Als financieel administratief medewerker, werk je ook aan de administratie van crediteuren en debiteuren. Ook werkt de financieel administratief medewerker de sub administraties bij. De sub administraties zijn de dagboeken, dus je houdt bij wat er gebeurd met onder andere de kas en de voorraad. Ook is de urenadministratie een taak die naar de financieel administratieve medewerker gaat. Per bedrijf is het wel verschillend hoeveel tijd je in een van je taken steekt. Zo heb je bij een kleiner bedrijf meestal minder werk aan de urenadministratie omdat deze minder strak worden bijgehouden, maar heb je meestal meer werk aan de facturen.

Ben jij niet goed met financiën? Bekijk dan de functie administratief medewerker op onze site.

Vereisten

Een financieel administratief medewerker heeft een aantal vaardigheden die hij leuk moet vinden en moet kunnen. Zo vindt een financieel administratief medewerker het leuk om te werken achter een computer en heeft hij wat met cijfers en is hij ook goed in het werken met cijfers. Een financieel administratief medewerker is erg nauwkeurig en wil graag dat alles klopt en goed loopt. Ook houdt een financieel administratief medewerker er van om dingen uit te puzzelen.

Bent u als werkgever op zoek naar een financieel administratief medewerker?

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een financieel administratief medewerker. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als financieel administratief medewerker?

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een baan als financieel administratief medewerker iets voor jou is. Bekijk de vacatures voor financieel administratief medewerker dan nu op Startersbanen.nl.