• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Front office medewerker

Als front office medewerker zorg jij voor het eerste contact van het bedrijf met de klant.
Het is dus van essentieel belang dat je een professionele en representatieve uitstraling hebt, aangezien de eerste indruk die je maakt, datgene is dat het meest blijft hangen bij de klanten. Hierbij is het belangrijk om de klant op zijn/haar gemak te laten voelen en eventueel te ondersteunen bij een vraag of probleem. In sommige gevallen kun je deze zelf oplossen en in andere gevallen zorg je dat de persoon doorgestuurd wordt naar een collega. Dit is maar een onderdeel van het uitgebreide takenpakket dat je hebt en de samenstelling hiervan verschilt weer per onderneming. Om optimaal te kunnen functioneren, zal je dan ook veel kennis van zowel het bedrijf als de branche moeten hebben. Het verschil tussen een front office medewerker en een office manager is dat bij de front office medewerker de focus meer op representativiteit ligt en de de taken van een office manager meer verantwoordelijkheid met zich meebrengen.

Taken

– Klantenservice
– Ontvangst gasten
– Doorverbinden van klanten met werknemers
– Het plannen van afspraken
– Uitvoeren van algemene administratieve taken

Vereisten

– Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
– Je kan goed oplossingsgericht te werk gaan
– Je bent klantvriendelijk
– Je kan goed multitasken
– Je bent over het algemeen stressbestendig
– Je hebt een professionele uitstraling
– Je bent veelzijdig
– Je kan goed efficiënt werken

Bent u als werkgever op zoek naar een front office medewerker?

Meld u dan nu aan op startersbanen.nl en ga op zoek naar een front office medewerker die voor uw onderneming geschikt is. Voor alle mogelijkheden kunt u de brochure van startersbanen.nl bekijken.

Ben je op zoek naar een baan als social media medewerker?

Denk jij zo’n hardwerkende, veelzijdige en representatieve medewerker te zijn die bedrijven zoeken? Maak dan nu een account aan op Startersbanen.nl en bekijk wat de mogelijkheden zijn.