• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

HR medewerker

De HR medewerker is de persoon die de directie en de medewerkers te woord staat over de arbeidsvoorwaarden en personeelszaken. Jouw taken als HR medewerker lopen zeer uiteen, zo ben jij degene die arbeidscontracten op stelt en verwerkt alle gegevens bij ziekte. Daarnaast ben jij ook de persoon die verantwoordelijk is voor de salarisadministratie.

Vereisten HR medewerker

Als HR medewerker werk je veel met Microsoft office, een goede beheersing hiervan is dan ook zeker van belang. Je bent nauwkeuring en resultaat gericht. Je zal als HR medewerker veel moeten praten met werknemers en de directie, het is dus ook zeker van belang dat je communicatief sterk bent. Een groot gedeelte van je werkzaamheden als HR medewerker zal je zelfstandig moeten uitvoeren, het is dus belangrijk dat je zelfstandig kunt werken.

Taken medewerker

Je hebt verschillende taken. Zo stel je arbeidscontracten op en houd je je bezig met de werving en selectie van het nieuwe personeel. Ook verzorg je de salarisadministratie en ben jij de persoon die de administratie voor nieuwe en oude werknemers bijhoud.

Bent u als werkgever op zoek naar een HR medewerker?

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een HR medewerker. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als HR medewerker?

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een baan als HR medewerker iets voor jou is. Bekijk de vacatures voor HR medewerker dan nu op Startersbanen.nl.