• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

ICT medewerker

Als ICT medewerker weet jij alles over computers. Je bent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van computers en computer programma’s. Je werkt probleemoplossend, en bent vaak de vraagbaak bij problemen en storingen binnen het bedrijf.

Vereisten medewerker

Als ICT medewerker werk je vaak alleen, daarom is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken. Hoewel je veel zelfstandig moet werken, bestaat een ICT team vaak wel uit meerdere personen. Het is dus ook belangrijk dat je goed kunt overleggen en afspraken kunt maken. Daarnaast is het ook belangrijk dat je creatief bent, zodat je oplossingen kunt bedenken voor problemen. Je bent als ICT medewerker zeer technisch en kunt werken met verschillende programmeertalen zoals html, CSS en Java. Je bent altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen van computers en computerprogramma’s.

Taken ICT medewerker

Als ICT medewerker ben jij degene die alle computers installeert en ervoor zorgt dat alles goed werkt. Je zorgt voor de juiste software en lost ook alle storingen op die een computer of software programma heeft. De ICT medewerker is altijd bezig met het verbeteren van de websites en software.

Bent u als werkgever op zoek naar een ICT medewerker?

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een ICT medewerker. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als ICT medewerker?

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een baan als ICT medewerker iets voor jou is. Bekijk de vacatures voor ICT medewerker dan nu op Startersbanen.nl.