• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

Inkoopmedewerker

De inkoopmedewerker is de persoon binnen een bedrijf die zich bezig houd met alle inkopen. Je stelt orders op en bent er verantwoordelijk voor dat deze opgestuurd worden naar de leveranciers van jouw bedrijf. Daarnaast ben jij er ook verantwoordelijk voor dat de leveringscondities en de leveringsdata goed geregeld zijn. En zorg jij ervoor dat de bestelling volledig is Het is dus belangrijk dat je als inkoop medewerker een goed inschattingsvermogen hebt. De functie komt grotendeels overeen met de functie logistiek medewerker.

Vereisten inkoop medewerker

Een inkoop medewerker werkt veel zelfstandig maar moet ook veel overleggen. Het is dan ook van belang dat je goed zelfstandig en in teamverband kunt werken. Je hebt een goed inschattingsvermogen nodig, zodat je het goede aantal producten inkoopt en niet onnodig te veel of te weinig. Een inkoop medewerker werkt geordend en kan goed plannen.

Taken inkoop medewerker

Als inkoop medewerker controleer je de levertijd en zorg je ervoor dat eventuele problemen met de levertijd geregeld worden. Daarnaast zorg jij er ook voor dat de voorraad zelf ook goed geregeld is en je niet veel te veel of veel te weinig inkoopt. Je onderhoudt contact met de leveranciers. Ook stel jij inkooporders op en maak je facturen.

Bent u als werkgever op zoek naar een inkoopmedewerker?

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een inkoop medewerker. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als inkoopmedewerker?

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een baan als inkoopmedewerker iets voor jou is. Bekijk de vacatures voor inkoop medewerker dan nu op Startersbanen.nl.