• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Intercedent

Als intercedent werk je vaak op een uitzendbureau en ben je de tussenpersoon van een bedrijf met een vacature en iemand die op zoek is naar een baan. Zo ben je het centrale aanspreekpunt en ben je volledig op de hoogte van de actuele marktontwikkelingen Zo zal je met jouw ervaring inschatten of beide partijen voor elkaar geschikt zijn. In sommige gevallen zal er wat coaching bijkomen om een werkzoekende optimaal voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Kortom, jij bent degene die eindverantwoordelijk is voor de kwaliteit van het aangeleverde personeel.

Taken

– Het houden van intakegesprekken
– Het begeleiden van je uitzendkrachten
– Verantwoordelijk voor de klachtenafhandeling
– Acquisitie van nieuwe klanten
– Onderhouden relaties bestaande klanten
– Administratie

Vereisten

– In het bezit van geode communicatieve vaardigheden
– Beschikken over een goed emphatisch vermogen
– Stressbestendig kunnen werken
– Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Bent u als werkgever op zoek naar een intercedent?

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een intercedent. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als intercedent?

Als je dit gelezen hebt en zie jij het wel zitten om lekker zelfstandig op pad te gaan en constant op zoek te zijn naar de juiste match van een bedrijf en een werkzoekende? Bekijk de vacatures voor intercedent dan nu op Startersbanen.nl en hopelijk zit er iets voor jou tussen.