• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Junior SEO specialist

Als Junior SEO specialist ben jij zowel geïnteresseerd in marketing als techniek en is jou er alles aan gelegen om je eigen websites, of die van andere in het geval van consultancy, zo optimaal mogelijk te laten presteren. Je bent dan ook constant bezig met het vinden van nieuwe manieren om internetgebruikers naar je websites te lokken en ze hier vervolgens ook te behouden en te converteren. Zo is het bijvoorbeeld heel belangrijk dat je websites hoog in de zoekresultaten verschijnen van bepaalde keywords. Deze positie is onder andere afhankelijk van de content op de website, het aantal inkomende links en de structuur van de website. Kortom, als SEO specialist ben je constant bezig met het ontwikkelen van je website en probeer je altijd op de hoogte te blijven van nieuwe tools die aan deze ontwikkeling kunnen bijdragen.

Taken

– Het uitvoeren van keyword – analyses
– Het uitvoeren van marktanalyses
– Monitoren van de websiteprestaties
– Schrijven van relevante content
– Linkbuilding met externe partijen
– Het uitvoeren van marktanalyses
– Programmeren

Vereisten

– Je bent commercieel
– Je hebt programmeerkennis (HTML, CSS, XML, PHP etc)
– Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen
– Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
– HBO – opleiding in de marketingrichting

Kan u wel een junior SEO specialist gebruiken?

Neem dan eens een kijkje op Startersbanen.nl en bekijk wat het aanbod is bij u in de buurt.

Ben je op zoek naar een baan als SEO Specialist?

Heb jij een relevante Hbo-diploma behaald, ben je goed met taal en altijd nieuwsgierig naar de laatste trends en ontwikkelingen op online marketing gebied? Waar wacht je dan nog op? Maak een account aan op Startersbanen.nl en kijk waar je aan de slag kunt.