• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

Jurist

Als jurist ben je in dienst van een bedrijf, instelling of overheid en verricht je werkzaamheden op het gebied van recht. Hij heeft een belangrijke taak, hij moet de juridische informatie opzoeken over het eigen bedrijf, van klanten of van juridische procedures. Ook moet hij daarvan de relevante gegevens verstrekken.

Ben jij onlangs afgestudeerd? Bekijk dan de functie startende jurist.

Vereisten jurist

Als jurist ben je nauwkeurig en kan je goed omgaan met vertrouwelijke informatie. Daarnaast kan je je ook goed uitdrukken, zowel mondeling als met schriftelijk maar kan je ook goed luisteren naar wat andere mensen te zeggen hebben.

Soorten juristen

Als jurist kan je ook nog verschillende kanten op. Zo kan je juridisch medewerker zakelijke dienstverlener, als openbaar bestuur of sociale zekerheid. En hoewel deze voor een deel dezelfde taken hebben, zijn er ook verschillen. Zo moet een juridische medewerker zakelijke dienstverlening zich bezig houden met het opstellen van overeenkomsten en contracten. Terwijl een juridisch medewerker openbaar bestuur zich juist bezig houd met het afstemmen van het beleid van het bedrijf met de wet. En geeft een juridisch medewerker zakelijke dienstverlening informatie aan klanten over geldzaken.

Bent u als werkgever op zoek naar een jurist?

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een juridisch medewerker. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als jurist?

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een baan als jurist iets voor jou is. Bekijk de vacatures voor jurist medewerker dan nu op Startersbanen.nl.