• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

Kabeltrekker

Als kabeltrekker ben je voornamelijk bezig met het trekken van kabels. Dit zijn voornamelijk voedingskabels, glasvezelkabels, coax-kabels, koperkabels enzovoort. De kabels worden vaak verticaal geplaatst of in kabelgoten in de grond gelegd. Bij dit beroep zal je waarschijnlijk ook bezig zijn met graafwerkzaamheden. Je hebt flink wat spierballen nodig, want het werk dat je doet is erg fysiek. Je werkt vrijwel altijd in een team.

Taken

– Je trekt kabels omhoog of legt ze in goten in de grond
– Je graaft goten waar de kabels in komen
– Je zorgt ervoor dat de werkomgeving veilig is
– Je boort gaten om de kabels doorheen te steken

Vereisten

– Je bent fysiek sterk
– Je hebt een goede lichamelijke gezondheid
– Je bent in het bezit van een VCA
– Je bent niet bang om vies te worden
– Je kan in teamverband werken
– Je gedraagt je verantwoordelijk
– Veiligheid staat bij jou hoog in het vaandel
– Je vindt het niet erg om vies te worden
– Je hebt basiskennis van vlaktekeninglezen
– Een rijbewijs hebben is een pré, omdat je buiten de deur werkt
– In het bezit zijn van een technisch MBO-diploma is een pré

Bent u als werkgever op zoek naar een kabeltrekker?

Op zoek naar een harde werker met spierballen? Die hebben wij vast wel! Startersbanen.nl heeft een data van ruim 40.000 starters. Daarnaast is ons team met al zijn ervaring bereid om bij u te helpen bij uw zoektocht naar de juiste persoon. Plaats uw eerste vacature voor slechts € 45,-!

Ben je op zoek naar een baan als kabeltrekker?

Ben jij een man met spieren? Hij jij er van om je handen eens flink uit de mouwen te steken? Werk jij graag in teamverband? Dan is een baan als kabeltrekker echt iets voor jou! Kijk op nu op startersbanen.nl of er een vacature beschikbaar is. Solliciteren op een vacature is voor jou helemaal gratis!