• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

Klantenservice medewerker

Een klantenservice medewerker houdt er van om met mensen te praten. Je beantwoordt alle vragen van mensen die een probleem hebben en lost deze ook op indien mogelijk. Je hebt een hele gevarieerde baan met veel verschillende vraagstukken. Als klantenservice medewerker zal een zeer groot gedeelte van de communicatie via de telefoon gaan. Je bent zeer servicegericht en klantvriendelijk. Het belangrijkste aspect is het onderhouden van klantrelaties.

Vereisten klantenservice medewerker

Als klantenservice medewerker is het belangrijk dat je goed overweg kan met Microsoft office. Daarnaast is het ook zeker van belang dat je klantvriendelijk, sociaal en servicegericht bent. Aangezien jij veel contact hebt met de klanten, moet je ervoor kunnen zorgen dat ze een goed gevoel hebben nadat ze met jou hebben gesproken. Je kunt hoofd- en bijzaken goed onderscheiden en weet dus wat op een bepaald moment het eerst moet gebeuren en waar je nog even mee kunt wachten.

Taken klantenservice medewerker

De grootse taak die een klantenservice medewerker heeft is het beantwoorden van alle vragen die klanten stellen via de telefoon, email of persoonlijk contact. Als er problemen zijn probeert de klantenservice medewerker deze eerst zelf op te lossen en pas als dit echt niet lukt zal deze het probleem voorleggen aan een ander.

Bent u als werkgever op zoek naar een klantenservice emdewerker

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een klantenservice medewerker. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als klantenservice medewerker

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een baan als klantenservice medewerker iets voor jou is. Bekijk de vacatures voor klantenservice medewerker dan nu op Startersbanen.nl.