• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Leraar

Baal jij ervan dat je schooltijd erop zit? Nergens voor nodig, je kunt je schooltijd verlengen door leraar te worden. Deel je passie en kennis met anderen. Uiteraard is er een groot verschil of je leraar bent in het basisonderwijs of op een middelbare school. Als leraar in het basisonderwijs heb je een vaste klas en zijn je leerlingen erg jong. Daarnaast geef je alle vakken die op de basisschool worden aangeboden.
Ben jij altijd al goed geweest in een specifiek vak als Nederlands, aardrijkskunde of geschiedenis? Word dan leraar op de middelbare school. Je zult waarschijnlijk beginnen als leraar van de onderbouw. Je krijgt verschillende klassen, met verschillende leeftijden. Als leraar moet je in staat zijn om orde te houden voor een groep van ca. 25 kinderen of jongeren.

Taken

– Je brengt kennis over aan kinderen of jongeren
– Je houdt orde in het klaslokaal
– Je geeft je leerlingen toetsen en kijkt deze na
– Je informeert ouders over de voortgang en het gedrag van hun kinderen
– Je doet er alles aan om te voorkomen dat leerlingen gepest worden

Vereisten

– Je kunt goed uitleggen
– Je straalt autoriteit uit
– Je kunt goed omgaan met kinderen en jongeren
– Je bent geduldig
– Je behandelt alle mensen als gelijken
– Je bent betrokken

Bent u als werkgever op zoek naar een leraar?

Heeft uw school een leraar nodig? Startersbanen.nl heeft een bestand van 40.000 jonge mensen, die net klaar zijn met hun opleiding. Omdat het leeftijdsverschil tussen leraar en leerling maar een paar jaar is, staan zij dicht bij hun leerlingen en kunnen zij zich beter in hun leerlingen verplaatsen. Maak een account aan op onze site en voor u het weet heeft u een nieuwe leraar voor de klas staan!

Ben je op zoek naar een baan als leraar?

Net klaar met je opleiding, maar nog niet klaar met school? Maak een account aan op Startersbanen.nl en vind een vacature als leraar!