• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

Logistiek medewerker

Als logistiek medewerker heb jij de verantwoordelijkheid over het magazijn. Het zijn diverse werkzaamheden. Het klaarmaken van orders is er een van. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen en verzenden van goederen binnen het magazijn. Daarnaast zal je ook administratieve handelingen verrichten, zoals voorraden bijhouden en checken. Het is een belangrijke baan, want zonder een logistiek medewerker loopt heel het proces in de soep. De goederen zullen niet op de juiste plaats terecht komen en dit kan echt niet binnen een grote onderneming.

De taken van de logistiek medewerker komen grotendeels overeen met de taken van een inkoopmedewerker.

Taken

Een logistiek medewerker heeft als voornaamste taak het klaarmaken van orders. De orders dienen zendklaar gemaakt te worden, zodat ze per direct vervoert kunnen worden naar plaats van bestemming. Er komen voortdurend nieuwe ladingen binnen die gelijk gesorteerd moeten worden. Je pakt de ladingen uit en brengt ze naar de juiste schappen in het magazijn. Je bent continu bezig met het transport van allerlei goederen en je zorgt natuurlijk voor een goede communicatie naar de klanten.

Vereisten

Vereisten van een logistiek medewerker:
– Je bent creatief in het oplossen van problemen
– Je houd van gevarieerd werk
– Je bent stressbestendig
– Je bent een doorzetter
– Je kan goed presteren onder druk

Bent u als werkgever op zoek naar een logistiek medewerker?

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een logistiek medewerker. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als logistiek medewerker?

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een baan als logistiek medewerker iets voor jouw is. Bekijk de vacatures voor logistiek medewerker dan nu op Startersbanen.nl.