• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

Magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker ben je samen met een eventuele orderpicker verantwoordelijk voor de goederen in het magazijn van je werkgever. Je zorgt ervoor dat het magazijn veilig is en de goederen op de juiste plaats staan. Je ontvangt de leveranciers en controleert hun levering. Als magazijnmedewerker ben je vaak als een van de eerste aanwezig op de werkvloer, omdat je afhankelijk ben van de tijden waarop de leveranciers aankomen. Bij sommige bedrijven is dit zelfs midden in de nacht. In veel gevallen moeten goederen in de schappen liggen voor eventuele openingstijden.

Taken

– Het organiseren van het magazijn
– De veiligheid van het magazijn waarborgen
– Ervoor zorgen dat vrachtwagens van leveranciers worden uitgeladen
– Het controleren van inkomende goederen
– Het bijhouden van goederen die het magazijn verlaten
– Het uitpakken van goederen
– Ervoor zorgen dat oude goederen het magazijn eerder verlaten dan nieuwe goederen
– Het behalen van deadlines

Vereisten

– Je hebt VMBO of een hogere scholing afgerond
– Je gedraagt je verantwoordelijk
– Je bent je bewust van het belang van veiligheid
– Je bent stressbestendig
– Je bent flexibel
– Je hebt geen problemen met vroeg opstaan
– In het bezit zijn van een heftruckdiploma is een pré

Bent u als werkgever op zoek naar een magazijnmedewerker?

Bent u op zoek naar een hardwerkende magazijnmedewerker? Startersbanen.nl is voor u de oplossing. Startersbanen.nl is opgericht om werk aanbiedende organisaties en werkzoekenden met in elkaar in contact te brengen. Daarnaast zijn wij bereid u te begeleiden bij uw zoektocht. Uw vacature is binnen no-time vervuld! Plaats nu een vacature op onze website en vind de juiste persoon voor deze functie!

Ben je op zoek naar een baan als magazijnmedewerker?

Ben jij op zoek naar een baan en herken jij jezelf in dit beroep? Wacht niet langer! Het gebruik van startersbanen.nl is eenvoudig en bovendien… Helemaal Gratis! Misschien vind jij hier wel de baan van je dromen. Meld je nu aan op startersbanen.nl en solliciteer op een of meerdere vacatures!