• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Mechanical Engineer

Als Mechanical Engineer ben je constant bezig met het bedenken van producten, processen en systemen voor de maatschappij door je analytisch vermogen te combineren met je technische kennis.
Buiten het feit dat je nieuwe producten bedenkt, ben je ook constant bezig met het verbeteren van al bestaande producten. Het is dan ook een hele brede functie met veel potentiële werkgebieden. Steeds populairder wordende vakgebieden zijn bijvoorbeeld duurzaamheid en veiligheid.

Taken

– Bedenken van nieuwe technologische producten, processen en systemen
– Het ontwerpen van technologische producten, processen en systemen
– Het verbeteren van technologische producten, processen en systemen
– Op de hoogte blijven van marktontwikkelingen
– Technische kennis ontwikkelen

Vereisten

– Je beschikt over een goed analytisch vermogen
– Je hebt een technische vooropleiding
– Je bent in staat zelfstandig te werken
– Je bent in staat ideeën om te zetten in een fysiek product
– Je bent creatief
– Je bent flexibel
– Je hebt een wiskundeknobbel
– Je bent communicatief vaardig

Bent u als werkgever op zoek naar een Mechanical Engineer?

Startersbanen.nl heeft een groot aanbod van gedreven en talentvolle starters die klaarstaan om uw bedrijf te versterken. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast heeft u zelf de mogelijkheid om de profielen van potentiële kandidaten te bekijken. Klinkt dit voor u als muziek in de oren? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als Mechanical Engineer?

Als je dit gelezen hebt en denkt dat jij de Mechanical Engineer bent waar bedrijven naar op zoek zijn. Waar wacht je dan nog op? Bekijk snel de vacatures voor Mechanical Engineer op Startersbanen.nl.