• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Medewerker servicedesk

Als medewerker servicedesk ben je veel bezig met klanten te woord staan en administratie. Je neemt de telefoon op en probeert klanten te helpen met hun vragen en problemen. Wanneer dit niet lukt plan je een afspraak met ze in bij jezelf of een collega die er meer verstand van heeft. Waar de vragen over gaan is afhankelijk bij het bedrijf waar je werkt. Dit kan bijvoorbeeld een ICT-bedrijf zijn, maar het kan net zo goed een bedrijf in de zorgsector zijn. Het is wenselijk dat je verstand hebt van de core business van het bedrijf waar je voor werkt. Naast klanten te woord staan zorg je er ook voor dat je alles noteert en dat de administratie op orde is. Vanzelfsprekend ben je geduldig en kan je goed omgaan met klanten die onvriendelijk zijn. Het verschilt met de functie telefoniste is dat je mensen daar voornamelijk telefonisch te woord staat.

Taken

– Je neemt de telefoon op
– Je probeert klanten te helpen bij hun vragen en problemen
– Je plant afspraken in voor jezelf en je collega’s
– Je maakt notities van de gesprekken die je met klanten hebt gehad
– Je zorgt dat de administratie op orde is

Vereisten

– Je hebt een relevante opleiding afgerond
– Je bent klantvriendelijk en geduldig
– Je spreekt vloeiend Nederlands en eventueel Engels
– Je bent oplossingsgericht
– Je hebt een prettige telefoonstem
– Ervaring met administratie is een pré

Bent u als werkgever op zoek naar een medewerker servicesdesk?

Bent u op zoek naar een beleefd persoon die uw klanten te woord staat en ze helpt met hun problemen? Wij helpen u met zoeken. Startersbanen.nl heeft een groot bestand dat bestaat uit jongen mensen die zojuist hun opleiding hebben afgerond. Maak een account aan op Startersbanen.nl en plaats een vacature!

Ben je op zoek naar een baan als medewerker servicesdesk?

Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een baan als medewerker servicedesk? Meld je kosteloos aan op Startersbanen.nl en ga op zoek naar een vacature die bij je past!