• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

.NET developer

.Net is een applicatieframework, ontwikkeld door Microsoft en wordt wereldwijd gebruikt door ICT-bedrijven. De applicaties in dit framework zijn geschreven in verschillende programmeertalen. Als .Net developer ontwikkel, programmeer, test en beheer jij software van .Net. Dit zal je waarschijnlijk doen voor klanten, die hier zelf weinig of geen verstand van hebben. Het kan zijn dat jij één vaste organisatie hebt waar je dit voor doet, maar je kunt ook ingehuurd worden door verschillende (kleine) organisaties. Dit is afhankelijk van het type organisatie waar je voor werkt. Als .Net developer zal je voornamelijk zelfstandig aan het werk zijn.

Taken

– Je ontwikkelt, programmeert, test en beheert software
– Je houdt het software-systeem up-to-date, door nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten te houden
– Je zorgt dat jouw klanten een praktisch en duidelijk software-systeem tot hun beschikking hebben
– Je bent zelfstandig aan het werk

Vereisten

– Je hebt een relevant MBO, HBO of WO-diploma
– Je bent in staat om een of meerdere programmeertalen te lezen
– Je kunt werken met een of meerdere softwareprogramma’s als Xamarin, SiteCore, Sharepoint enzovoort.
– Je bent bereid om met een ander programma te werken dan je gewend bent
– Je bent creatief in het ontwikkelen van software
– Je bent klantvriendelijk
– Je bent oplossingsgericht
– Je kunt zelfstandig werken
– Je bent stressbestendig

Bent u als werkgever op zoek naar een .NET developer?

Werken met softwareprogramma’s is ingewikkeld en niet voor iedereen weggelegd. Heeft u dit ook ervaren? Geen probleem.. Gelukkig zijn er genoeg knappe knoppen die het wel kunnen! Bent u op zoek naar een .NET developer? Maak een account aan op Stagemotor.nl en vind de juiste persoon voor uw organisatie!

Ben je op zoek naar een baan als .Net developer?

Jij als .NET developer weet als geen ander hoe belangrijk het is dat het software-systeem van jouw organisatie praktisch en up-to-date is. Tijd om aan de slag te gaan! Maak een account aan op Startersbanen.nl en solliciteer op de functie .NET Developer!