• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Office manager

De functie office manager is een functie die in veel bedrijven onmisbaar is. Als office manager ben jij degene die ervoor zorgt dat iedereen zijn werk kan doen. Je zorgt ervoor dat de benodigde materialen zich binnen het kantoor bevinden, dat documenten voor iedereen terug te vinden zijn en plant vergaderingen en afspraken voor je collega’s. Ook plan je evenementen zoals bedrijfsuitjes en zorg je ervoor dat iedereen daarvan op de hoogte is. Kortom, je bent de duizendpoot van jouw organisatie. Afhankelijk van je bedrijf is of je mensen aanstuurt of niet. Omdat je zoveel verschillende taken hebt kan het zijn dat je een aantal taken moet overdragen aan anderen. Jij bent dan verantwoordelijk voor de werkzaamheden van deze persoon. Vanzelfsprekend moet je als office manager goed kunnen plannen en organiseren. Een capabele office manager zal de sfeer en rust op het werk positief beïnvloeden. Wil jij minder verantwoordelijkheid en een meer representatieve functie? Bekijk dan de functie front office medewerker.

Taken

– Je zorgt er voor dat de benodigde materialen en levensmiddelen aanwezig zijn op de werkvloer
– Je bent verantwoordelijk voor de administratie
– Je plant afspraken, vergaderingen en evenementen in voor jezelf en je collega’s
– Je bent aanspreekpunt voor bezoekers
– Je telefoneert met stakeholders, klanten, dochterbedrijven en dergelijken

Vereisten

– Je kunt goed plannen en organiseren
– Je bent sociaal en communicatief vaardig
– Je kunt omgaan met verantwoordelijkheid
– Je hebt leidinggevenden capaciteiten
– Je bent stressbestendig

Bent u als werkgever op zoek naar een office manager?

Heeft u iemand nodig die ervoor zorgt het dagelijkse werkproces vlekkeloos verloopt? Iemand die ervoor zorgt dat er altijd genoeg koffie in de automaat zit en ervoor zorgt dat de nietjes nooit op raken? Vind uw nieuwe collega in de vorm van een office manager. Maak een account aan op Startersbanen.nl en plaats een vacature.

Ben je op zoek naar een baan als office manager?

Steun je toekomstige werkgever door ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Maak een account aan op Startersbanen.nl en solliciteer op een functie als office manager.