• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Orderpicker

Als orderpicker ben je over het algemeen werkzaam in een magazijn of distributiecentrum. Je hoofdtaak is het oppikken van alle orders en op die manier de totale pickbon.
te verzamelen op een centraal punt. Het is hierbij van essentieel belang dat je je verantwoordelijkheid neemt en de bestelling op tijd en volledig hebt klaar staan voor de afnemer. Zaken waar je rekening mee moet houden zijn onder andere de breekbaarheid, het gewicht en de stabiliteit van de producten, zodat je de producten op de juiste manier kan stapelen.

Naast het verzamelen van de producten, ben je ook verantwoordelijk voor de algemene taken binnen het magazijn. Zo ben je verantwoordelijk voor de binnenkomende vracht en de ordening van de producten. Wanneer je bij een grote organisatie werkt zal je hoogstwaarschijnlijk samen werken met een magazijnmedewerker.

Taken orderpicker

– Verzamelen van de producten op de pickbon
– Het plaatsen van de inkomende goederen in het magazijn
– Uitvoeren van zowel kwantitatieve- als kwalitatieve controles voor de inkomende vracht
– Vrachtbrieven overhandigen aan je leidinggevende
– Het op orde houden van het magazijn

Vereisten

– Je bent fysiek sterk
– Je kan werken onder tijdsdruk
– Je hebt een goede conditie
– Je bent secuur
– Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
– Je bent resultaatgericht
– Je bent zowel zelfstandig als een teamplayer

Kan u als werkgever wel een orderpicker gebruiken?

Heeft uw bedrijf wat extra ondersteuning nodig in het magazijn of distributiecentrum in de vorm van een extra oderpicker? Dan is Startersbanen.nl misschien wel de oplossing voor u. U kunt hier namelijk geheel kosteloos een vacature plaatsen en u heeft de mogelijkheid om zelf interessante kandidaten uit te nodigen op basis van hun profiel.

Ben je op zoek naar een baan als orderpicker?

Ben jij fysiek sterk, weet jij van aanpakken en heb je ervaring in de logistiek? Dan is een baan als orderpicker zeker iets voor jou. Maak nu een account aan op Startersbanen.nl