• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

PHP-programmeur

De titel PHP-programmeur houdt in dat je als programmeur met de scripttaal PHP werkt. PHP wordt veelal gebruikt om webpagina’s te ontwikkelen, maar ook andere applicaties en andere handige tools behoren tot de mogelijkheden. De scripttaal zorgt ervoor dat er dynamische webpagina’s worden gecreëerd op webservers, die vervolgens omgezet wordt om zo de informatie op een website te kunnen tonen. Als PHP-programmeur kan je zowel ingeschakeld voor intern onderhoud en ontwikkelingen van de betreffende PHP-toepassingen, als dat hij/zij ingeschakeld wordt om externe opdrachten aan te pakken. Om de wensen van de klant om te zetten in de juiste PHP-toepassing is het van essentieel belang om te beschikken over goede communicatieve vaardigheden.

Taakomschrijving

Het takenpakket van een PHP-programmeur zal per bedrijf variëren, maar de kern zal hetzelfde zijn. Zo zal je de huidige systemen binnen de onderneming onderhouden, nieuwe PHP-toepassingen ontwikkelen en op een efficiënte manier proberen te integreren.Daarnaast zal je ook de wensen van klanten omzetten in een creatief concept binnen de mogelijkheden. Het is hierbij belangrijk dat je flexibel bent en dus snel kunt schakelen.

Vereisten

Evenals het takenpakket van een PHP-programmeur, zijn de vereisten per onderneming ook anders. Hieronder volgt een lijst met algemene vereisten van een PHP-programmeur:

– ICT-gerelateerde vooropleiding
– In het bezit van specifieke cursussen op het gebied van scripttalen als PHP of MySQL
– In staat zelfstandig te werken/ problemen op te lossen
– Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
– Commerciële instelling

Bent u als werkgever op zoek naar een consultant?

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een PHP-programmeur. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als PHP-programmeur?

Ben jij klaar om je opgedane kennis op PHP-gebied nu eindelijk in praktijk te brengen?Solliciteer dan zo snel mogelijk op een van onze vacatures!