• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

P&O adviseur

Als P&O adviseur van een organisatie ben je de bemiddelaar tussen management en personeel. Wanneer er problemen ontstaan onder het personeel van een organisatie, ben jij degene die dit probeert op te lossen. Daarnaast heb je ook een controlerende functie. Jij constateert bijvoorbeeld wanneer iemand met regelmaat verzuimd, of wanneer iemand op bepaalde aspecten tekort schiet bij zijn functie. Dit zet je door naar je leidinggevenden en je adviseert hem hierover. Ook is er een kans dat jij mensen moet vertellen dat zij ontslagen worden. P&O adviseur is dus een erg brede functie. Deze functie komt niet vaak voor bij kleine bedrijven, omdat het management daar vaak dichter bij het personeel staat, waardoor ze beter weten wat er speelt op de werkvloer.

Taken

– Je constateert personeelsproblemen binnen de organisatie, je bemiddelt en adviseert het management over een oplossing
– Je stelt het personeelsbeleid op
– Je controleert het personeel op verzuim en gebrek aan kwaliteit
– Je houdt gesprekken met mensen die ontslagen worden

Vereisten

– Je kunt goed bemiddelen
– Je bent oplossingsgericht
– Je bent een goede adviseur
– Je durft tegen je leidinggevende in te gaan wanneer dit nodig is
– Je staat stevig in je schoenen

Bent u als werkgever op zoek naar een P&O adviseur?

Heeft u het te druk om de sfeer op de werkvloer te kunnen peilen? Laat dit dan over aan een P&O adviseur. Startersbanen.nl is dé website voor jong talent, die staan te popelen om een glansrijke carrière te starten. Maak een account aan op onze site en ga op zoek naar een P&O adviseur!

Ben je op zoek naar een baan als p&o adviseur?

Voel jij je altijd al geroepen om te bemiddelen tussen mensen? Krijg jij het voor elkaar om een prettige sfeer op de werkvloer te creëren? Dan ben jij vast een goede P&O adviseur! Kijk op Startersbanen.nl of er vacatures beschikbaar zijn. Aanmelding en contact opnemen met een bedrijf zijn voor jou helemaal gratis!