• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

Programmeur

Een programmeur is de persoon die zich bezig houdt met het programmeren van software voor het bedrijf waar hij werkt. Computers worden steeds belangrijker binnen bedrijven, software helpt de bedrijven met verschillende aspecten zoals communicatie tot aan orders. Een programmeur ontwikkelt nieuwe programma’s, applicaties en websites om er zo voor te zorgen dat werknemers nog efficiënter kunnen werken. Als programmeur ben je altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
Deze functie heeft veel gelijkenissen met de functie software ontwikkelaar. Soms wordt er van je verwacht dat je met een bepaalde scripttaal werkt. Dit wordt dan vaak aangegeven in de titel van de functie, bijvoorbeeld PHP-programmeur.

Vereisten

Als programmeur moet je zelfstandig kunnen werken. Het grootste gedeelte van je tijd werk je namelijk alleen. Je bent creatief en kunt gemakkelijk problemen oplossen die in een programma zitten. Je bent altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen van software. Je werkt nauwkeurig en controleert ook of je het goed gedaan hebt.

Taken

Als programmeur van een bedrijf ben je altijd bezig met het controleren en verbeteren van de software van het bedrijf. Je probeert storingen te voorkomen en lost ze op als ze zich toch voordoen. Daarnaast is de programmeur ook bezig met nadenken over nieuwe software die het bedrijf misschien zou kunnen gebruiken en maakt hij deze software ook als het iets blijkt te zijn dat het bedrijf nodig heeft.

Bent u als werkgever op zoek naar een programmeur?

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een programmeur. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als programmeur?

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een baan als programmeur iets voor jou is. Bekijk de vacatures voor programmeur dan nu op Startersbanen.nl.