• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Projectleider werktuigbouwkunde

Heb jij zojuist een technische opleiding met succes afgerond? Ben jij een geboren leider? Wellicht is een baan als projectleider werktuigbouwkunde jouw roeping. Bij deze functie ben je verantwoordelijk voor zowel het technische als het financiële deel van het project. Je zorgt ervoor dat iedereen weet wat zijn taken zijn en dat zij deze taken goed uitvoeren. Je hebt regelmatig contact met andere afdelingen van je organisatie, leveranciers en met de klanten van het project. Communicatieve vaardigheden zijn dus een vereiste. Ook zorg je ervoor dat de werkzaamheden binnen de deadlines worden verricht, dus je kunt goed plannen. Vanzelfsprekend heb jij verstand van techniek. Met wat voor werktuigen je te maken heeft ligt eraan bij welke organisatie je werkt.

Taken

– Je geeft leiding aan een projectteam
– Je bent verantwoordelijk voor het technische en financiële deel van het project
– Je maakt een planning en zorgt ervoor dat iedereen zich aan de planning houdt
– Je communiceert met jouw organisatie, leveranciers en klanten
– Je helpt je collega’s met de technische werkzaamheden
– Je lost problemen op en probeert ze in de eerste instantie te voorkomen

Vereisten

– Je hebt een technische HBO- of WO-opleiding afgerond
– Je hebt sterke leidinggevende capaciteiten
– Je het zowel technisch als financieel inzicht
– Je hebt communicatieve vaardigheden
– Je kunt goed plannen
– Je hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel

Bent u als werkgever op zoek naar een projectleider werktuigbouwkunde?

Zoekt u iemand met veel verantwoordelijkheidsgevoel die uw project in goede banen leidt? Wellicht vindt u de juiste persoon op onze site. Startersbanen.nl heeft een groot bestand met jong talent waarin u kunt zoeken als u zich aanmeldt voor onze site. Maak dus nu een account aan en plaats een vacature voor projectleider werktuigbouwkunde!

Ben je op zoek naar een baan als projectleider werktuigbouwkunde?

Heb jij leidinggevende capaciteiten? Breng ze in praktijk door te solliciteren op een vacature als projectleider werktuigbouwkunde. Maak een account aan op Startersbanen.nl en solliciteer nu!