• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

Projectmanager

Een projectmanager zorgt ervoor dat een project succesvol wordt gerealiseerd. Hij coördineert projectmedewerkers en stuurt ze aan waar het nodig is. Dit wordt ook wel projectmanagement genoemd. De rol projectmanager kan in verschillende branches worden ingezet. Vroeger waren projectmanagers gepromoveerde specialisten in een bepaalde branche. Tegenwoordig is het ook mogelijk om een opleiding te volgen en vervolgens de functie invullen.

Vereisten

Het is belangrijk dat je ambitieus bent en een HBO/WO opleiding hebt afgerond. Je bent flexibel, sociaal en bent sterk in sales. Je hebt doorzettingsvermogen en lef. Je kan een grote dosis verantwoordelijkheid aan en saleservaring is echt een pré.

Taken

– In het begin zorgt de projectmanager voor contact met de opdrachtgever en de leveranciers van bepaalde producten/diensten. Ze noemen dit ook wel de oriëntatiefase.
– Het projectteam samenstellen en draagvlak creëren voor het project.
– Uitvoeren en plannen van het hele project.
– Genereren van vervolgopdrachten het afbouwen van het projectteam

Bent u als werkgever op zoek naar een projectmanager?

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een projectmanager. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als projectmanager

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een baan als projectmanager iets voor jou is. Bekijk de vacatures voor projectmanager dan nu op Startersbanen.nl.