• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Rayonmanager

Als rayonmanager ben jij de veelzijdige schakel tussen het bedrijf en de klanten.
Je bent verantwoordelijk voor de doelstellingen van je eigen rayon.
Om de doelstellingen te bereiken ben je constant bezig met de planning, uitvoering en kwaliteit op operationeel gebied. Je zorgt ervoor dat er zo efficiënt mogelijk gewerkt wordt en dat alles tegelijkertijd binnen de grenzen van het beleid gebeurt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer en zorg je dat je constant op de hoogte bent van de huidige marktomgeving. De resultaten van jouw rayon zal je rapporteren aan verantwoorden aan het management. Kortom, je bent een alleskunner.

Taken

– Bewaken operationele werkzaamheden
– Verantwoordelijk voor relatiebeheer
– Op de hoogte blijven van marktontwikkelingen
– Verantwoordelijk voor personeelsbeleid
– Verantwoorden resultaten aan management.

Vereisten

– Je kan goed zelfstandig werken
– Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
– Je bent besluitvaardig
– Je kan goed omgaan met stress
– Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
– Je hebt een goed analytisch vermogen
– Je hebt een klantgerichte instelling

Bent u als werkgever op zoek naar een rayonmanager?

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een verantwoordelijke en representatieve rayonmanager . De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarbij heeft u de mogelijkheid om doelgericht te zoeken op onder andere vakkennis en relevante werkervaring. Wilt u snel kunnen beschikken over een geschikte rayonmanager? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als rayonmanager?

Als je dit gelezen hebt en beschik jij over de nodige leiderschapskwaliteiten om je eigen rayon te leiden? Solliciteer dan nu op 1 van de vacatures op startersbanen.nl