• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Sales support medewerker

Als medewerker Sales Support ondersteun jij de accountmanagers en andere buitendienstmedewerkers op administratief vlak. Daarnaast ondersteun jij het verkoopproces van het begin tot het einde. Zo houd je in het begin al bezig met de verkooppromotie en ben je ook verantwoordelijk voor de after sales. Dit zorgt ervoor dat de buitendienst zich volledig kan focussen op hun core business. Ondanks het feit dat je een administratieve functie bekleedt, is het wel van belang dat je een commerciële instelling hebt. Kortom, jij bent de persoon die ervoor zorgt dat alle sales gerelateerde activiteiten zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd. Voel jij meer voor een baan met sales? Bekijk dan de functie sales medewerker.

Taken

– Je bent verantwoordelijk voor public relations
– Je bent verantwoordelijk voor de helpdesk
– Je overtuigt mensen van de kwaliteit van jouw product/dienst
– Je houdt je bezig met het volledige orderproces

Vereisten

– Afhankelijk van de het bedrijf heb je een opleiding op het gebied van administratie, sales of communicatie.
– Je bent klantvriendelijk
– Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
– Je bent commercieel ingesteld
– Je bent een echte teamplayer

Bent u als werkgever op zoek naar een sales support medewerker?

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een sales support medewerker. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als sales support medewerker?

Als je dit gelezen hebt en denkt dat jij zowel klantvriendelijk als commercieel kunt zijn, dan is deze functie wellicht wat voor je!