• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Sales trainee

Als Sales trainee volg je een traineeship waarbij je de mogelijkheid krijgt om theorie en praktijk te combineren. Een traineeship is eigenlijk gelijkwaardig aan een startersbaan, maar geeft je daarbij nog meer inzicht in de verschillende facetten binnen een onderneming. Zo is het een goede mogelijkheid om je te oriënteren wat betreft interesses/voorkeuren. Bij een positieve samenwerking heb je als sales trainee ook nog eens doorgroeimogelijkheden. Je zal in korte tijd ontwikkeld worden op zowel persoonlijk- als professioneel vlak met als einddoel het worden van een veelzijdig salesexpert. Heb jij al de nodige ervaring met sales? Dan is de functie sales medewerker iets voor jou!

Taken

– Acquisitie van potentiële klanten
– Verantwoordelijk voor het relatiebeheer
– Het afleggen van klantbezoeken
– Het maken van offertes
– Overige ondersteunende werkzaamheden

Vereisten

– Je beschikt over een commercieel inzicht
– Je bent ambitieus / gedreven
– Je bent zelfstandig
– Je bent ondernemend
– Je bent resultaatgericht
– Je bent representatief
– Je bent klantvriendelijk
– Je bent communicatief sterk
– Je hebt een afgeronde HBO – opleiding in commerciële richting

Bent u als werkgever op zoek naar een sales trainee?

Wilt u graag gebruik maken van de mogelijkheid om potentieel talent om te zetten in absolute salesexperts, om deze vervolgens een baan aan te kunnen bieden binnen jullie eigen onderneming?
Kijk wat de mogelijkheden zijn op Startersbanen.nl!

Aan de slag als Sales trainee?

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan als Sales trainee, waarbij bedrijven je de kans geven om jezelf goed te oriënteren en ontwikkelen? Bekijk dan nu op Startersbanen.nl wat de mogelijkheden zijn en ontwikkel jezelf binnen no-time tot veelzijdig salesexpert.